Total Recall gav havørred

Fanget ved en indsnævering langt oppe i Åen

November 2009 

Nu er tiden ved at være løbet ud for fiskeriet i åen for i år, så de kan få fred til den forestående leg.

Så efter adskillige forgæves forsøg de sidste 14 dage med kun små fisk på land, lykkedes det mig idag endelig i et frygtelig regnvejr at lande en rigtig god havørred, på et nyt stræk, og vægten viste: 1,95 kg og 59 cm lang.

Lørdags PogT tur

Fin dag i ålsbogaard p&t

Oktober 2009

Var på endnu en tur i putten, for at fange lidt fisk til min kammerat, som skulle bruge lidt fisk til røgovnen som han vil starter op i morgen, de første par timer startede rigtigt dårligt med næsten ingen aktivitet i søen, men den sidste time fik jeg lidt mere gang i den efter diverse agn skift og sluttede på 2 fisk på henholdsvis 1,5 & 1,8 kilo ikke de store fisk men helt okay + havde et par andre smånap i agnen.

Ruskevejr gav fisk

Lokal P & T

Oktober 2009

Efter at have smidt en 5+ kilos fisk måtte vi simpelthen afsted igen, vejret var godt nok ikke med os, det var lynende koldt men fiskes det skulle der, jeg fik hurtigt kontakt med fiskene og fik 5 regnbuer på land op til 3,5 kg, min makker fik 1 regnbue idag på 3,5 kg (hans største) mødte Mads P. & hans bror og de fik 1 regnbue hver.

Guldørred til den gamle

Oktober 2009 
 
Var jeg igen et kort smut i den lokake put & take, denne gang med bombada og powerbait, der var jeg så heldig at fange en guldørred på 1,8 kg.

Første guldørred jeg har fanget til dato.

En kold efterårsdag i PogT

2 fine fisk

Oktober 2009

Var jeg og en makker i den lokale put & take for at få lidt fisk til frysern, vi købte et 3 timers kort, og gik derefter igang med fiskeriet, resultatet blev jeg fik 2 stk på land 1,75 - 2,0 kg + jeg smed en +5 kg`s (pis-pis)

Tur til Fyns fiskevand

Flotte fisk i fyns fiskevand

Oktober 2009 

Tog vi et smut i grusgravene omkring tarup/davinde, det gav kun en lille gedde til min makker, så vi valgte at kørte videre til fyns fiskevand, som på 3 timer kun gav denne ene regnbue til mig på 2,15 kg.

KarpeLir`på takeApart stangen

Gode fighter i den dybe sø

Oktober 2009

Tog mig og en kollega en fridag fra jobbet, for at prøve kræfter med en sø i de sønderjyske, en sø han tidligere havde fanget gedder i, han havde desuden set karperne gå i overfladen men kunne ikke fange dem, den sø var jeg straks med på at prøve kræfter i, han grinede lidt af al min oppakning for kun 4 timers fiskeri, han havde kun sin spinnestang og en rygsækstol med, jeg fik hurtigt min TAP rigget op med et lille flåd, og han sin spinnestang. Vi foderede pladserne op med lidt karpefoder, pellets og majs. 

Vi gik derfor hurtigt igang med fiskeriet, jeg fik hurtigt kontakt med en god fisk, det var spændende at få den første til overfladen for at se om det var en skæl eller spejlkarpe. Min kollega fik desværre kun et par mindre skelkarper, jeg var mere heldig i dag jeg fik 11 spejlkarper som alle lå lige omkring de 1,8-2,0 kg  
og den største på 2,85 kg, af skelkarper fik jeg 7 stk  mellem 300-400 gram, og sluttede med ialt 25,2 kg.

Havørred på 3,1 kg & 67 cm

Kanon aktion i Åen

August 2009

Så fik jeg endelig hul på 2009 fiskeriet i åen.
 
Og på et rimelig kedeligt stræk, hvor der ingen vand er, jeg smed den ambulance farvede 2-delte rapala wobler ud og lod den drive godt med nedstrøms, hvor efter jeg begyndte at spinne langsomt ind, ret hurtig kom der en enorm trykbølge op bag woblern og bang så sad den der.

Jeg røg med det samme i åen, for at få et bedre overblik på situationen, og for at bedre at kunne fighte den, for den gik fuldstændig amok, den gik både op/nedstrøms og satte sig et par gange i div. siv i bredden og rødder under vandet, men fik den heldigvis op i nettet til sidst, for derefter at kunne veje den til 3,1 kg & 67 cm.

7 fisk i Børges PogT

August 2009

Var jeg i put & take med en kammerat vi valgte at tage et 3 timers kort, det passede lige til solnedgang, den første time skete der ikke ret meget, men så startede fiskeriet stille og roligt op, Lars sluttede med 3 regnbuer, og jeg fik 7 regnbuer, alle mellem 1,0-1,5 kilo, plus vi havde utalige hug vi ikke fik.

 

© Copyright 2019 / All Right Reserved

www.allans-medeside.dk

Mvh.. Allan Nielsen