Havørred på 1,8 kg & 55 cm

Nice fisk

Oktober 2008

Fik jeg denne flotte havørred fra den fynske å, nemlig en fisk på 1,8 kilo og 55 cm, og hvilken fight den leverede, fisken sprang heldigvis ikke ud af vandet denne gang, for da den kom i nettet røg krogen ug af munden, pu ha, Agnen var en vibrax spinner i (orange) Per lander næsten samtidig en flot hanfisk på 50 cm.

Derefter går der snak i den resten af eftermiddagen og det begynder at regne og vi smutter hjem.

Regnbueørredtur

Dejlig dag

Oktober 2008

Var lige på et par ture i den lokale put & take, for at se om jeg kunne vinde de 2500 kr der var udstedt til den der fangede den største fisk i efterårsferien, store fisk fik jeg ikke på land, men fik 4 regnbuer på 2 dage, op til omkring de 2,0 kilo, alle fanget på power bait.

Tur til dammen

Fisk på lånestang

September 2008

Skulle egentlig have været i dammen og fiske denne dejlige dag, men havde skåret mig i fingeren på arbejdet, men kunne ikke dy mig for et lille besøg, og da simon skulle op og strække benene, måtte jeg da lige prøve hans stang, der gik heller ikke mer`end en ca 5 minutters tid, før jeg fik denne karpe på billedet, som vejede omkring 2,0 kg.

KM - Ole jull`s grusgrav

September 2008

Skulle vi fiske sidste afdeling af klubmesterskabet i 2008, denne afdeling skulle foregå i ole jull` grusgrav, vi var desværre kun 3 mand mødt op, og jeg trak pladsen ned mod maskinhallen, en plads der ikke tidligere er vundet fra, vi fik derfor startet fiskeriet op, det var lidt sløjt i starten, men der kom efterhånden lidt fisk ind på pladserne, jeg sluttede med 90 fisk i nettet og ialt 5,13 kg på de 2 timer vi kunne nå, jeg var derfor lidt nervøs for torben, han satsede en del på bunden efter sudere, han nåede da også lige at få 1 suder + 1 brasen i keepnettet inden slut fløjtet lød, men det var heldigvis ikke nok til at slå mig.

2. Plads ved DM i Medefiskeri - 2008

Sølvtøj ved danmarks mesterskabet i medefiskeri

16 - 17 August 2008

Var vi til det årlige Danmarks mesterskabet i medefiskeri, denne gang ved ishøj på sjælland, hvor vi skulle fiske i 4 forskellige søer, min den største vægt fik jeg på andendagen som lød på 7,96 kg, fiskeriet var virkeligt svært inogle steder.
Samlet blev vi nr. 2 for hold ud af 12 deltagende hold. 

Vores holdpræmie lød på 4500 kr + medaljer + caps + foder.

Alt ialt et kanon stævne...😉

KM - Karpedammen

Goe fightere

Juli 2008

Her sidst i ferien var vi så lige et smut i dammen, til en lille venskablig dyst til klubmesterskabet, og håbede på at fange nogle gode karper på take a part.
Vinderen blev simon med 3 gode karper og  ialt 5,9 kg,  jeg fik 2 pæne karper og ialt ca 3,75 kg, Claus fik omkring 45 små karper og ialt 1 kg.

Dertil skal siges at simon smed 2 karper & jeg 3 karper hvoraf den ene var over 3 kg.

FM 2008 - Dallund - Søndag

Fynsmester 2008

Juni 2008

Søndag Skulle jeg så fiske i dallund sø, og det var med rystene ben vi startede, for om lørdagen blev der kun landet 2 aborre, hvorimod sidste år var vinder vægten tæt på de 70 kg !!! ærgeligt at hele bestanden er kolapset, vi snakkede med flere hundeluftere, de kunne også berette om flere måneders massiv fiskedød.


(Lugtede grimt - og døde fisk langs søbreden)
 
Nå men nu til fiskeriet, vi stod alle og kiggede på hinanden, og pegede tommelfingeren ned, og jeg vidste at jeg skulle fange (bare) en fisk !! så var jeg sikker fynsmester, men det lykkedes den sidste halve time, at fange 4 aborre på kort pole-distancen, hvor der kun var choppet lidt orm ud, min samlede vægt om søndagen var sølle 0,270kg.

FM 2008 - Langesø - Lørdag

1.plads i langesø

Juni 2008  

Blev det tiden til årets fynsmesterskab, som denne gang skulle afholdes over en wekkend i to forskellige søer, jeg trak langesø til lørdag, desværre midt i sektionen, vi havde været ude og træne et par gange, så taktikken var klar.

Vi gik derefter igang med fiskeriet, og der skulle gå ca 45 min inden der overhovedet kom fisk ind på min plads, derefter gik det da også pænt jævnt med brasen på land, jeg fik 31 stk brasner op til over kiloet, det ragte til en 1. plads i min sektion, den samlede vægt blev ialt på 24,32 kg, så jeg var top tændt til anden dags fiskeriet i dallund slot sø, men efter vi havde hørt rygter om flere tomme net, vidste vi at det ville blive uhyggeligt svært.

Skælkarper fra mosen

Aggressive karper

Juni 2008

Ville simon og mig lige ud og prøve efter karper i en mose nær odense. vi havde flere fisk på på take a` parten. men smed dem desværre i åkanderne, selv om vi havde rigget kraftigt op var de vanvittige, aggressive og hurtige. Så simon fik 2 på land op til 1,5 kg, og jeg fik kun denne ene på karpe 1,75 kg.

Sweet Breames

Smukke brasener

Juni 2008

Efter et par timers afspasering på jobbet, skulle eftermiddagen så bruges på et par timers fiskeri i en sø her på fyn, metoden denne gang var også take a`part fisket i 11 meters længde, og med et 2 grams flåd, der blev derefter fodret lidt med noget foder og dåsemajs på fiskepladsen, tiden gik og der skulle gå hele 2 timer inden der kom fisk ind på pladsen, derefter fik jeg så lidt skaller + 2 pæne brasner på 1,8 - 1,9 kilo, og den samlede vægt sneg sig op på omkring de 6 kg.

Suder på 3,3 kg & 55 cm

Dejlig fisk

Juni 2008

Lykkedes det mig at slå min 9 år gamle suder rekord, fra et nyt vand, ville også denne gang fiske med 11 mtr take a`part, og hollow elastik i, og nøj en fight den leverede, kunne mærke med det samme jeg krogede den, at det var en storfisk, vi fik den så på land, hvor vi chokerende så hvor bred den var over ryggen .
Vi fik den vejet til 3,3 kg og 55 cm !! og jeg var lykkelig, for fik kun denne ene suder.

Tror de pt. har travlt med legen...

26 kg sudere på takeApart

Lækkert fiskeri

Maj 2008  

Oven på den forrige fisketur med kun en suder på land, skulle der prøves i en en anden sø nemlig en grusgrav, også efter sudere, denne gang ville jeg fiske med 11 meter take a` part stang, og tilhørende hollow elastik i toppen, den gule 2,1 mm fra milo, foderet var endnu engang grandprix-lake og Vip-light fra milo, dertil også selvfølgelig sensas 3000 (tench) og krogagnen var naturligvis dåsemejs.

Resultatet udeblev da heller ikke, jeg fik en forrygende tur med 24 suder på land, og en samlet vægt på 26,0 kg, og de største på 1,4 -1,35 kg, ikke store fisk, men nok til nogle gode fights på ellers lidt grove grej.

KM - River Guden

Knap 20 kilo

April 2008

Havde team milo klubmesterskab i guden åen, jeg trak endnu engang golden peg på plads 3 midt´i sektionen, og vi må sige at der var masser af fisk denne eftermiddag, simon blev 1`er med 22,11 kg, derefter kom rikard med 19,97 kg, og så kom jeg på 3. pladsen med 132 fisk ialt 19,87 kg (slået med 100 gram) derefter torben med 13,37 kg, og brian med 9,38 kg.

Golden peg er en en pulje som vi indbetaler til hver gang, beløbet er på 20,- pr. mand, hver gang bliver der så trukket en plads (golden-peg) og vinder personen så på pladsen får han hele puljen, ellers går den videre til næste stævne.

1,92 Kg`s Rimte fra Odense Å

Smuk rimte

April 2008

Tog en makker og jeg et smut i Åen, vi var meget spændte på om der ville være fisk i åen i dag, snakkede med en som lige havde været derude og fået pænt med skaller. så vi cuppede lidt foder ud, min makker mærkede intet, Jeg selv var heldig at få denne rimte på 1,92 kg.

Blank havørred på 50 cm

Stripper blinket var agnen idag

Marts 2008

Var lige et smut på kysten på en ny lokalitet, med en fiskekammarat, han fik desværre ingen hug denne dag. men jeg var heldig i dag med en smuk havørred på 1,2 kg og 50cm - Fanget på stripper.

 

© Copyright 2019 / All Right Reserved

www.allans-medeside.dk

Mvh.. Allan Nielsen