Skælkarper fra en dam på Nordfyn

Fantastisk fiskeri efter regnen ophørte

Juni 2007

Onsdag havde Claus og jeg aftalt at tage på en aftentur til en nordfynsk karpe dam med rigtig mange karper i, desværre styrtede det simpelthen ned i Lårtykke stråler da vi ankom men fiskes det skulle der, og vi fik da også pakket grejet ud under en parasol, og rigget vores take-A-part ud i 11 meters længde.

Vi fik efterfølgende lagt et tæppe ud med ca. 1 kg foder + forskellige tyber VIP pellets & selvfølgelig majs, Carsters og maddiker, der skulle da heller ikke gå mere en 15 minutter før de første fisk viste sig i vores fodring, og da regnen endelig ebbede ud kom det første hug lige med det samme, og så kørte det ellers deruda, vi skiftedes simpelthen med at fighte fisk, de kæmpede super godt på det lave vand som var omkring 65 cm, i den ende af søen hvor vi fisker.

Claus fik 6 skælkarper op til 1,9 kg + 2 pæne ål: ialt 11 kg

Jeg fik selv 9 skælkarper mellem 1,6 - 2,25 kg: ialt 17 kg

Guldkarusser på Tap

Sjoveste morgenfiskeri jeg har oplevet pt.

Juni 2007

Jeg var denne gang taget ud for at prøve et gadekær i odense, hvor fiskemetoden idag var take-A-part som blev fisket i 11 meters længde, rigget op igen med en Hollow elastik: Den gule fra Milo i 2,1 mm tykkelse, simpelthen fordi der er så mange åkander som fiskene skulle styres uden om, og foderet var den go'e gamle karusse-klassiker Z-72 fra sensas, blandet sammen med Vip light og Grand prix lake, begge blandinger fra Milo.

Resultatet udeblev da heller ikke for jeg fik ialt 28 kg fisk. fordelt på rigtig mange rudskaller & skaller, 25 alm karudsser samt 15 Guldkarusser.

Sudere på Take-A-part

Dejlige velfightende sudere

Maj 2007

Så fik jeg endelig tid til engang fiskeri efter sudere, fiskemetoden denne gang var igen take-A-part fisket i 13 meters længde, med en rimelig stærk hollow elastik i fra Milo, selvfølgelig pga. af de mange grene, som de skulle holdes fri fra, rigtigt sjovt fiskeri.

Vægten blev ialt på 35,5 kg fordelt på 37 sudere, med største fisk omkring de 1,3 kg, krog agnen var majs, og foderet var fra Milo, nemlig special-Breme spædet med maddiker, carsters, orm, majs og pellets.

Suderfiskeri i mosen

Dejligt aftenfiskeri med bonusfisk

Maj 2007

Lige en fangstrapport fra et lille lokalt vand med utroligt mange skaller i, efter godt og vel 3 timers intenst aftenfiskeri gjorde vi fangsten op, Simon havde ca 150 stk skaller + 1 mistet suder ialt 5,6 kg samlet på match og Tap. Jeg var mere heldig at få godt 170 stk skaller med et par gode imellem, vægten viste ialt 7,1 kg + en flot suder på 2,4 kg fanget på 5 pole.

 
© Copyright 2019 / All Right Reserved
 
Mvh. Allan Nielsen