Flotte Rimter fra Vidåen

VidÅens dejlige bonus fisk - Rimter

Maj 2006

Så tog Simon og Jeg på tur igen og havde valgt at køre til Vidåen i Sønderjylland for at prøve at forsøge på at fange en god Rimte, Jeg lagde selv hårdt fra land og fik 3 Rimter i starten, de vejede henholdsvis 2,1 kg og 2,0 kg og en på omkring 1kg, Simon fik først en Rimte lidt senere men den var desværre kun knap 1 kg, samt vi fangede begge skaller jævnt, en det døde helt ud da strømmen stoppede op.

Vi havde da lidt i keepnettet - Simon havde 7,9 kg og Jeg havde ialt 9,1 kg.

1 Maj suder

Overraskelser fra den lokale

Maj 2006

Så kom 1 Maj hvor vi skulle have været ud og gå med de røde faner, men det blev der hurtigt sat en stopper for HeHeee.. Fordi der lige kom en medetur i vejen, Torben og jeg ville prøve en gammel skallesø her på vestfyn hvor vi ville SPEED-mede lidt, men dagen udviklede sig i en lidt anden retning, da jeg rimeligt hurtigt fik gang i suderne og fik 4 stk op til 1,75 kg og nogle skaller og samlet 7,15 kg og Torben fik ialt 5,95 kg - OBS. billed er taget med mobil

Mede Succes i Sverige

Lørdagens fiskeri i Lödde Å

Søndagens fiskeri i Sege Å - 1.plads

April 2006

Vestfyns medeklub stillede med 3 mand til Milo Classic 2006 i Sverige.

Lørdag: Lodtrækning til alle sektionerne foregik ved Sege Å, og den magede sig således at Simon trak B13 (opstrøms kant), Jeg trak B9 & Torben trak D9.

Iflg. Torben havde han set en rimte ringe under udpakningen, inde foran på hans plads, derfor fodrede han ikke her under heavybaitingen, hvilket resulterede i 3 rimter på det første kvarter, det må siges at være ret heldigt for Torben fangede ikke mere, men kunne dog alligevel indveje 1,9 kg, de indvejede fisk rakte til en 5. plads.

I B-sektionen var Jeg meget under pres, den første time havde kun kastet en enkelt skalle af sig, og et utal af andre metoder blev prøvet uden held, så jeg kunne kun indveje 200 gram efter 5 timer, bedre gik det for Simon på sin opstrøms kant, en sådan lodtrækning forpligter jo, og han kunne indveje 34,9kg skaller som rakte til en 1. plads i sektionen.

Søndag: Skulle Torben i Lödde Å og Simon og Jeg i Sege Å, Simon trækker lidt skuffende D9, mens Jeg trækker C4 i Sege Å, Simon er presset på D9 men fanger hurtigt en rimte, men ellers er der fuldstændig dødt,

Torben har som sagt trukket A3 og efter ca. 2½ times fiskeri gætter Torben selv på at han har omkring 25 kg, fiskeriet er imidlertid gået dødt, så det bliver kun til enkelte skaller mere, efter endt fisketid kan Torben indveje 24 kg og bliver kun slået af A1 der har 32 kg, værre er det gået Simon, han har kun den ene rimte på 510 gram at indveje, og det rækker til en 8. plads.

Jeg selv er rigtigt presset lige omkring starten da Jeg ikke er helt klar, men langsomt får Jeg styr på matchfiskeriet og får først 1 rimte, så 2 rimter, og gårsdagens elendige fiskeri glemmes, faktisk får Jeg så meget gang i fiskeriet at Jeg trækker fra de andre, det sker bl.a. takket været en 7-10 rimter op til 1,8 kg, allesammen taget på match over på den anden side, og fiskene blev holdt på pladsen med løsfodrede madikker, bundet sammen med sticky mag - Samlet havde jeg 6,5 kilo som rakte til en 1 plads i sektionen.

Samlet set bliver Torben nr. 4 individuelt og Simon nr. 6. Dertil kommer 2 sektionssejre og 1 andenplads - Fandeme godt gået gutter.

Spejlkarpe bonanza i dammen

En af mine første ture med en Take-A-part

April 2006

Rikard og Jeg var taget i Jensen Pool i det fine forårsvejr, på små 4 timers fiskeri nappede Jeg 8 flotte spejlkarper mellem 1 kg og 2,35 kg, alle taget på bombix fraiche-boostede maddiker, mens Rikard fangede 2 spejlkarper, 1 koikarpe og 5 guldfisk i varierende størrelse, Vi anslog min fangst til at være 13 kg, hvilket er sø-rekord - Alle fisk blev fanget på take-A-part stang.

 
© Copyright 2019 / All Right Reserved
 
Mvh. Allan Nielsen