Morgentur efter suder - MEN MEN

Fantastisk Guldkarusse

September 2011

Her de sidste par måneder har der godt nok været fuld damp på kedlerne på arbejdspladsen, det kommer nok også til at ramme mit fiskeri året ud.

Så derfor skulle der medefiskes lidt igen denne første lørdag i september, og denne gang efter suder som er den art jeg har fisket mest efter i år, og efter et par dårlige ture den sidste måned uden de helt store resultater skete der endelig lidt denne gang, startede med at fodre kl. 05,00 på 11 meter tap med det sædvanlige – majs, pellets og et par kilo foder, og det varede da heller ikke længe før det væltede op med bobler fra pladsen, af mystiske årsager var der dog ikke den mindste bevægelse på mit flåd, selvom jeg forsøgte at placere flådet midt i bobleskyerne, måske var det blot en UV undervands jæger der var på togt :-) Nå men efter en times tid forsvandt boblerne næsten helt og jeg fodrede derfor med endnu et par kugler, effekten af det var tydelig idet der hurtigt dukkede nye bobler op på pladsen, heldigvis begyndte suderne endelig at røre på sig de næste godt 3 timer, hvor jeg landede 9 flotte hårdt fightende suder mellem 1,3 – 2 kilo hvorefter fiskeriet dør lige så langsomt ud, gav dog tilslag på 3 fisk uden den mindste modstand.
Hmm - når da også kun lige at beslutte at ville gi fiskeriet cirka 10 minutter mere, da jeg pludselig kroger et mindre diesel lokomotiv af en fisk, for den vidste sku godt hvordan JEG skulle udfordres, for den spurtede direkte ind mod brinken med de udhængende grene under vandet, heldigvis vendte den om af sig selv, og fightede videre ude på det åbne vand så 1,05 mm elastikken blev spændt ud til sit absolute max, måske var det de store finner fra den flotte fisk der gjorde fighten så intens, heldigvis gik luften dog ud af ballonen og jeg kunne lande denne dejlige og flotte guldkarusse/ guldfisk med slør på 1,2 kilo og 42 cm, efterfølgende stilnede fiskeriet fuldstændig af og var blevet rigtigt godt fiskemæt, så den samlede vægt blev gjort op til nøjagtigt 15,2 kilo...
 
Video af guldfisken: 
http://youtu.be/lCQjHCY5F-0?hd=1

Makreltur til lillebælt

Makrel guffe-guffe

August 2011

Efter at have snakket om en makrel tur til lillebælt i omkring en halvanden måned nu, fik vi endelig tid til en lille tur hvor vi kunne både Lars og jeg, så vi fik båden(lykke) søsat kl. 16 og gik igang med at prøve alle de hotspot vi havde fået af flere vi kender der har har haft gode fangster den sidste månedes tid, men tror desværre vi var kommet et par dage for sent og makerllerne er trukket videre, for der skulle godt nok kæmpes for den enkelte makrel men lidt fisk kom der dog i båden da vi sejlede ind til rampen sidst på aftenen og gjorde vi resultatet op til - diverse torsk op til 52 cm samt makreller op til 38 cm...


Video fra sejlturen: http://youtu.be/002OpIXdj04?hd=1

Aften-Havørred på 54 cm

Dejlig aften med en flot solnedgang

August 2011

Jeg kunne ikke dy mig efter fisken sent igår aftes så tog på endnu en tur i den lokale Å på mit private stykke og startede fiskeriet ved ca. 20 tiden og ville kun fiske et par timer ind i mørket, og der var faktisk gevindst allerede i 2 kast på meppsen i strørrelse 4, men krogholdet røg efter ca. 5 sekunder, så stod jeg der med alle mine talenter om jeg skulle fiske videre nedstrøms eller lige gi`fisken 10 kast mere, jeg valgte det sidste og efter 7 kast klapper den på og sidder sikkert i mundtøjet, fed fight og fint udløb på ca 10 meter, jeg troede sku først det var pæn regnbue med den fart den havde på derudaf, men fik den dog til sidst kanet i nettet til en hurtig Afkrogning - Fotosession - Genudsætning.

Resultatet var en fin han havørred på 54 cm og 1,7 kilo..

Havørred på 49 cm

Havørred på 49cm - Genudsat

August 2011

Denne wekkend stod der desværre også arbejde på menuen både lørdag og søndag, men ville dog ikke snydes helt for lidt fiskeri så tog afsted lørdag kl. 19,30 på en hurtig tur til den lokale Å hvilket jeg ikke skulle fortryde for et kvarter før det blev mørkt blev min meeps 4 spinner i sølv inhaleret af en fin blank havørred på 49 cm og en vægt på ?, den blev dog hurtigt genudsat efter et par selvudløser fotos.

Vi er flere/samt foreningen der har valgt at frede alle opgangsfiskene i år pga. forurening tidligere på året.

Mindeværdig tur til stor jysk sø

Stor bordplade

August 2011

Så kom den længe ventede tur til skanderborg sø efter de brune bamser, og efter de gode meldinger jeg havde fået for knap 1 måned siden, var Jesper og jeg toptændte på en medetur her inden smukfest - 2011 vil spærre området af de næste ca 10 dage.

Så vi pakkede bilen og drog afsted vestpå mod det mørke jylland for det regnede desværre rimeligt konstant de næste mange timer, Nå men vi ankom til søen ca. ved 10 tiden og valgte 2 pladser og udpakningen kom igang, vi var rimelige enig om at stangvalget nok skulle være som sidste år, nemlig en enkelt 7 meter pole, samt 2 bundstænger så der var lidt at arbejde med.

Vi startede begge med en del skaller på feeder, og efter 1 -1 1/2 times tid kom Jesper hen og sagde han lige havde nappet en enkelt stor bamse, jeg havde dog ikke andet end skaller lige pt. men i det samme jeg kigger ud over søen vender en stor fisk i min fodring og optimismen får lige et nøk opad, der går da heller ikke mere end 10 minutter før jeg får den første brasen kanet i land, den vejede præcis 4,1 kg, de næste timer gir godt med spredte fisk til os begge, for da solen bryder igennem regnvejrsskyerne og vinden stille og roligt lægger sig bliver fiskeriet meget meget svært og brasenerne forsvinder, vi vælger derfor at pakke sammen og gøre fangsterne op.

Jespers 3 største brasener vejede :
4,0-4,0-3,9 kg en samlet vægt på 34,9 kg.
 
Mine de 6 største brasener vejede : 
4,2-4,1-4,1-4,05-4,0-4,0 kg og samlet vægt på 49,8 kg.

Kunne simpelthen ikke lade være med at monterer kameraet ude i vandet på et stativ, og det kom der denne lille video ud af.

Tak til de brune bamser og Jesper for en super fed tur.
 
Video kan ses her:
http://youtu.be/nlajx_uG9-I?hd=1

51 kilo sudere

5 metern på overarbejde

August 2011

Da fiskelysten pumper godt og grundigt i årene for tiden og man så samtidig har ferie "Hmm" er der simpelthen ikke andet at gøre end at klargøre medegrejet + pakke bilen som altid alt-alt for sent ud på aftenen, så den er klar til at rykke ud kl. 4,00 om morgenen til den netop udvalgt sudersø jeg ikke har besøgt i mange mange år, nemlig moserne på vestfyn, hvor det hele startede for 25 år siden, fuck som tiden den dog går !
 
Nå - men jeg kom afsted og slæbt grejet de ca 30 meter der var ned til den udvalgte plads, og stillet boxen op og rigget 2 stk 5 meter polestænger op, (1 backup hvis fiskeriet skulle blive vildt) begge monteret med 1 grams poleflåd da dybden kun er 75-90 cm !!, pladsen blev hurtigt fodret op, knap 15 min skulle der gå før fiskeriet virkelig startede op for fuldt blus, på et tidspunkt huggede suderne med ca. 2 minutters mellemrum - "vildt-vildt" men før jeg fik set mig om var klokken allerede 7,45 og suderne stoppede totalt med at hugge, på grund af gedder inde i fodringen, 3 gange blev skallerne brutalt angrebet når de blev trukket mod overfladen, fik dog 5 sudere mere i posen inden jeg næsten opgav fiskeriet.

Jeg vejede fiskene løbene under fiskeriet i en plastikpose (nænsomt) med saltervægten i 5 kilo modellen, netop for at slippe for at veje dem ind til sidst, så valgte at pakke grejet sammen ved 9 tiden, og kunne lægge tallene sammen på notes blokken til 51 kilo, fordelt på 49 sudere, største vejede 1,3 kg og de 2 kg skaller.

Video med suderfight: http://youtu.be/l_1EAbZVMcQ?hd=1

Ferie spejlkarper

Stærk fisk på 11 mtr TAP

Juli 2011

Denne morgen valgte jeg at besøge en meget lokal dam, hvor jeg vidste var en del små spejlkarper i samt lidt større modeller, jeg satsede på take-a-parten i 11 meter, eneste foder denne gang var 4mm pellets og dåsemajs, fik dog rimeligt hurtigt en del små spejlkarper mellem 100-200 gram på krogen, pludselig efter en times tid kroger jeg en karpe der går fulstændig bananas og søger hele søen rundt i håb om den kan finde en udvej mod at blive fanget, men får den dog heldigvis vendt med retning mod fangstnettet, det var en flot fisk på 2,2 kilo (har ca halvdelen af fighten på video - som vil komme senere) efter yderligere 1 time kroger jeg en ny fisk som er mere medgørlig i fighten og den vejer 1,4 kilo, de næste timer sker der ikke det store ud over en del småkarper, så vælger at trække fangsten på land og gør den op til 6 kg.
 

Video af karpefight her: http://youtu.be/bZ16hi89JAY?hd=1

Karussetur

Kuglerund Russer

Juli 2011

Lille en lille/kort smuttur med matchstangen efter Åturen i kolding, da fiskefeberen den koger på det kraftigeste, det skulle jeg ikke komme til at fortryde for fik 6 fine karusser op til lige under kiloet, 
på de par timer jeg nåede at fiske denneeftermiddag.

Havørred på 44 cm

Havørred på 44cm - Hjemtaget

Juli 2011

Efter de sidste dages fornuftige fiskeri, kunne jeg simpelthen ikke dy mig for at tage på endnu en morgentur til kolding Å mens vandstanden stadig var faldende, der var allerede 9 biler på pakeringspladsen !!

Jeg travede ned og ville starte ved sumpen, der skulle dog heller ikke gå mere end 50 meter før der var kontakt med en lille blankfisk på 44 cm (billedet snyder) denne fisk skulle ihvertfald med hjem, nå men jeg fisker videre og når til ca. fårehegnet og sender glideflådet afsted igen inden ved egen bred, da flådet pludselig hopper et par gange inden det går under og forsvinder ind unden brinken ca. 25 meter nedstrøms og jeg gir et kontant modhug, kunne mærke med det samme det var en rigtig god fisk (svært at sige men måske en 4-5 kilo) den stod fuldstændig stille og jeg kunne mærke den slog stille og roligt med hovedet i dybe stød, fik den dog flyttet en 5-8 meter hvorefter krogen slipper sit tag - Snøft.

Må dog indrømme at jeg fiskede på den fisk en time mere i håb om den havde glemt den havde været prikket af krogen, det lykkedes ikke, så jeg fiskede videre op mod bilen uden at mærke mere på denne dag hvor solen endelig er kommet tilbage.

19 kg F1 Karper

6 Meteren på overarbejde

Juli 2011

Gennem min hjemmeside her blev jeg kontaktet / inviteret af en gut jeg ikke kendte på forhånd på en lille fisketur, så var det bare med at melde JA TAK, han mente at søen han kender rummer en del pæne skælkarper samt karpehybrider.

Vi mødes derfor og gik så ned mod søen og fandt 2 pladser som så fornuftige ud, min plads var der en del åkander lidt ud til siden som tappen i 9,5 meter længde lige passede over til, måske en smule farligt !! men havde dog 2,1 mm hollow elastik i karpe toppen samt 0,18 mm hele vejen ud til krogen, min makkers plads var mere regulær med hans korte spinnestang, jeg havde selvfølgelig lavet lidt fiskemix foder hjemmefra til os med knuste ørredpiller i, samt medtaget pellets og alm majs, vi gik derfor igang med fiskeriet ved 6 tiden om morgenen, og fiskeriet startede stille og roligt med enkelte hybrider til os begge, da jeg havde fanget 29 hybrider mellem 200-500 gram på tappen, gik jeg op og riggede en 6 meter pole til da det kunne være lidt sjovt med flex på polestangen for første gang i år.

Det skulle jeg ikke fortryde for de næste 2 timer skovlede jeg yderligere 32 hybrider mellem ca 200 til 800 gram ind og i keepnettet, min makker sluttede med 34 hybrider, hvilket er ret flot med en spinnestang med kun fireline på hjulet, vi gjorde derfor min fangst op til 61 ren hybrider og en samlet vægt på 19 kilo - skælkarperne så vi desværre intet til denne dag.

Vil lige slutte med at sige mange tak for en hyggelig morgentur.

Havørred på 50cm og 43cm

Havørred på 50 cm - Genudsat

Juli 2011

Del 2 :
Vi fortsatte fiskeriet videre nedstrøms men nu med en almindelig mepps 4 for enden af linen, så da vi når til sumpen kroger jeg endnu en blank havørred på 43 cm som hugger langs egen bred også den får friheden igen, nu var det langt om længe blevet frokost tid og da den var inhaleret gik vi stille og roligt og fiskede videre op mod bilen, ved nogle vandplanter som næsten dækker hele åen og som spinneren skal styres gelente uden om, da har jeg endnu et forsigtigt lille nap så jeg spinner bare videre ind, tæt på 1 1/2 til 2 meter fra stangspidsen bliver spinneren brutalt overfaldet af en havørred som vælter ud af vandet, det gør den 3 gange mere inden luften går ud af balonen og den er klar til landing, her kunne vi betragte en rigtigt flot fisk på 50 cm og 1,25 kilo.

Havørred på 49 cm

Havørred på 49cm - Genudsat

Juli 2011

Del 1 :
Efter adskillige ture i den lokale rende, med resultater der ikke er værd at skrive om her, besluttede en kammerat og jeg at prøve kolding Å, da meldingerne derover fra var rimelige gode, samt vandføringen var i top denne dag, vi gik helt op til hvor vesternebel Å fletter sig sammen med kolding Å, og allerede i første bløde sving var der bud efter min flåd fisket haveflue (orm) den fightede rigtig fint og kom derefter i nettet samt afkroget og målt til 49 cm og 1,25 kilo.

Klasse Havørred kysten

Havørred på 58 cm - Hjemtaget

Juli 2011

Så blev det endelig min tur til lidt sommerferie.

Rent fiskemæssigt har starten af juli været meget sløj, så jeg valgte derfor en lille aftentur i føns vig, vandet var lige roligt nok - efter min smag, men det begyndte dog langsomt at lufte lidt mere som aftenen gik.

Jeg havde en del smånap af hornfisk og 1 havørred uder målet, da klokken nærmede sig lidt i kl. 23 blev linen pludselig bliver strammet godt og grundigt op, en fin fisk havde taget skumfluen, den væltede heldigvis ikke ud af vandet denne gang, men fightede godt og dybt med et par fornuftige udløb, stille og roligt blev den mør og var klar til landing, og jeg kunne betragte en vildt flot havørred på 58 cm og 2,3 kg.

Ål på 75 cm

Slimet fætter

Juli 2011

Var lige et hurtigt smut på en times tid i den lokale Å og dyppe en ormebasse efter ørred, det gav så denne fine ål på 75 cm og 825 gram, derudover fik jeg et par små ørreder, både ålen + de små ørreder blev selvfølgelig genudsat igen.

Kolding Å + Nattur på kysten

Spise pause

Juli 2011

Del 1:Ville mig og en kammerat lige et smut i kolding Å og dyppe ormene, vi kørte hjemmefra klokken 10 og gik hurtig i gang med fiskeriet, vi delte os op denne gang hvor Peer gik opstrøms og jeg gik nedstrøms af Åen, vi havde fisket ca. 2 1/2 time da Peer bibber mig at han havde fået en havørred på 50 cm "Klasse" men jeg ville dog lige fiske strækket færdigt, og py-ha alle de hug jeg havde men desværre kun småfisk, så jeg gik de 3 kilometer tilbage til bilen igen, og få taget billeder af Peers fisk, nu var det blevet tid til at få tændt grillen op, og efter det overdådige måltid gik vi igang igen, men desværre uden flere fisk på brinken, så vi valgte at køre hjem godt trætte...

 
Del 2:
Klokken var ca. 21,00 da Lars sms`ede mig om jeg var klar på en nattur efter havørred, var godt nok smadret oven på den 9 timers tur til kolding Å, men jeg sagde dog ja og vi tog endnu en tur til lillebælt hvor vi var klar kl 22,30, der var ikke meget gang i den denne dag, jeg fik en undermåler + vi fik en del torsk, så vi besluttede at køre til føns kl. 03,00 og prøve morgenfiskeriet der, vi gik den lange tur ud til klitterne, og tog en hurtig kop kaffe og gik i gang med fiskeriet jeg med bombada flåd og dobbelt fluerig med skum & cigarflue, Lars med blink og ophænger, jeg fik efter en times fiskeri en havørred på 39 cm + jeg smed en på ca. 45 cm, Lars var derimod mere heldig for han fik en rigtig flot en på 46 cm, derefter døde det ud og vi kørte hjem ved 08,00 tiden igen.

Nattur på vestfyn

Havørred på 40 cm - Genudsat

Juli 2011

Valgte mig og en kammerat at tage på en ny nattur efter havørred her omkring vestfyn, da det skulle blive en af de helt rigtige mørke nætter, de sidste gange vi har prøvet natfiskeriet i år har det været fuldmåne, så nu skulle der prøves noget andet. 

Vi fiskede fra 21.30 til 01.30 da vi begge skulle på job samme morgen, i vejrudsigten havde de lovet at vinden ville lægge sig hen under aften, det holdte dog ikke helt, og desværre var der en del småbølger på overfladen så vi kunne ikke rigtigt følge med i hvad der foregik på overfladen - skidt pyt - fiskes det skulle der ihvertifald, ca. kl. 23.30 fik jeg det første hug nemlig en lille havørred på 40 cm som huggede 20 meter ude på den sorte skumflue, den fightede egentlig rigtig godt med et par luftture, den kom hurtigt i nettet og forviget på camera og derefter genudsat, 30 min senere på samme plads kroger jeg en ny fisk som var lidt større, den smider jeg lige ved netkanten desværre, næste time var der meget stille omkring os, da min line & flue pludselig bliver strammet rigtigt godt og kraftigt op, og en havørred mellem 2 - 3 kilo vælter op over vandoverfladen og vender i stor hvivel foran mig og slipper fluen - pis - sådan er det bare nogen gange, min kammerat mærkede intet i de 4 timer vi fiskede så vi valgte at kørte hjem i seng.

Særpræget Guldfisk / Guldkarusse

Guldkarusse på 900 gram

Juni 2011

Lynbeslutning som gik ud på at tage en lille aftentur efter karusserne, jeg ankom til søen og satte mig på præcis samme plads som sidste tur for knap 3 uger siden, fik hurtigt pakket ud og fodret pladsen sparsomt op med et par kugler foder , samt lidt pellets og nogle enkelte majs, ret hurtigt efter hørte jeg det første plask lige omkring min fodring, der gik heller ikke mere end knap 20 minutter før flådet går forsigtigt ned, og jeg giver et forsigtigt modhug med take a`parten, og minsandten om der ikke er liv i den anden ende, og kunne konstatere at det var en fin fisk der sad på krogen, fik med nøje & besvær presset fisken udenom nogle udhængende grene og ind i fangstnettet og kunne betragte en rigtig flot guldkarusse på 0,9 kilo, som aftenen senere skred frem viste det sig desværre at fiskene aldrig rigtigt var oppe og køre, fik dog lige lusket 10 almindelige karusser mellem 450-500 gram ind inden det blev helt mørkt, hvorefter jeg gjorde fangsten op til knap  5,4 kilo.

Suder madamme på 3,0 kg

Et pragteksemplar af en suder

Juni 2011

Så er det så småt at være slut for suderfiskeriet i år for mit vedkommende, da fiskeriet i åen og kystfiskeriet efter havørred om natten begynder at trække en del nu og hen over sommeren, men kunne dog ikke sige nej til endnu en lille tur i en kollega`s private mose på nordfyn omkring hvor jeg arbejder, så jeg kom afsted kl. 4.15 og fik stillet medegrejet op endnu engang, og pakket take a`parten ud i 11 meters længde med 2,1 mm hollow elastik og et lille 2 grams flåd, som et par gange før i år var det en rimelig sløv opstart den første time til halvanden, men så kom der heldigvis en del fødesøgende sudere ind og viste sig i fodret, men kunne dog ikke få dem til at hugge - Hmm, klokken skulle blive tæt på ca kl. 7,30 da flådet endelig gik under som et traditionelt suderhug, som senere viste sig at være en rigtig fin suder på 3 kilo rent og 55 cm, som leverede en rigtig god og underholdende fight på tappen, fik desværre ikke andet end småskaller resten af formiddagen.

Jo - derudover nåede jeg osse at fange mig et hav af myggestik.!!

11,7 kilo sudere

Super flotte fisk

Juni 2011

Skulle blive wekkenden hvor vi ville prøve lidt matchfiskeri efter de lidt større suder i en privat sø på nordfyn, vi startede ud på aftenen men der var ingen tegn på fisk i søen overhovedet !!, så min makker kørte desværre hjem igen, jeg blev dog og ville selvfølgelig prøve morgenfiskeriet osse, det skulle jeg ikke komme til at fortryde, for jeg fik 5 vægtige suder på 2,5-2,4-2,2-2,05 kg og den største fisk på 2,55 kg.

Alle fanget på matchstang og drennan waggler og maddiker som krogagn.

17 kg karusser og sudere

Guldkarusse på 1,3 kilo og 45 cm

Juni 2011

Selv om man har fødselsdag denne dag, kunne jeg ikke bare lade sådan en dejlig morgen passere uden lidt fiskeri, så tog en hurtig beslutning at tage på endnu et morgensats, denne gang efter karusser i et andet privat vand, startede ca 4,30 med at få fodret sparsomt op på pladsen med den gode gamle klassiker af foder : Z- 72 og tench fra sensas tilsat en smule rød betonfarve, riggede 9,5 meter take a`part frem med karpetop og 2,1 mm hollow elastik, og satte et 3 grams flåd på da der er ret dybt, som krog brugte jeg en str. 12, som passer perfekt til en majs og 2 maddiker som var krogagnen denne skønne morgen.

Nå - men nu til fiskeriet som startede stille og roligt op de første par timer med en del karusser mellem 400-500 gram, pludselig kroger jeg en rigtig god fisk som strækker hollow elastikken fuldstændig ud, og jeg må op og stå på fod platformen for at få vendt fisken, heldigvis lykkedes det godt, og en plastik pose lignende fisk nærmer sig forsigtigt overfladen, det viser sig at være en rigtig flot guldkarusse med slør på 1,3 kilo og hele 45 cm i længden, de næste 2 timer får jeg 5 guldkarusser mere i posen, da klokken nærmer sig 9 stopper karusserne med at hugge - som at trykke på en knap, men så kommer suderne ind i fodret (meget mærkligt), for de næste 5 fisk er sudere!!! mellem 1,1-1,5 kilo, da huggene begynder at aftage stopper jeg fiskeriet og pakker sammen godt smadret, og gør den samlet vægt op til 17 kilo.

Kan kun varmt anbefale andre medefiskere at prøve det samme, nemlig at stå meget tidligt op her i maj-juni, hvor fiskeriet efter de lidt større fisk er eminent.

Hvis man altså har tid - Jeg tar`mig tid til det 👍

Vandvittigt suderfiskeri

44,5 kilo sudere

Maj 2011

Hvilken fantastisk morgen at stå op og fiske suder i, jeg var ved grusgraven omkring kl 4,00 fik rigget min take a`part op i 11 meters længde, og satte karpetoppen på med tilhørende stærk hollow elastik i 2,1 mm tykkelse, selvfølgelig pga. af de snags som suderne helst skulle holdes fri fra, da sudere fighter vanvittigt på Tap.

Jeg fik hurtigt fodret op med lidt blandet guf, men fiskeriet startede meget-meget sløvt, først ved ca. 6,30 tiden begyndte der at ske ting og sager på pladsen, ikke fordi der var mange bobler idag, men fisk det var der masser af de næste 4 timer.

Vægten sneg sig op på ialt 44,5 kilo, fordelt på 44 sudere, med største fisk omkring de 1,45 kg, gennemsnittet var noget højere end sidste år jeg besøgte søen.
 

Video fra suderturen: http://youtu.be/ggiYoquu5tE?hd=1

9,5 kg karusser

Karussen i mine hænder vejede 1,0 kg

Maj 2011

Oven på den forrige aften lidt skuffende resultat, måtte jeg simpelthen prøve søen igen denne morgenen, nu var der jo alligevel fodret op med karussefoder, pellets og majs på pladsen, men fiskeriet startede først op ved 6,30 tiden, og kørte stille og roligt den næste 2 1/2 time, med fisk ca hver 20 minut, da klokken var passeret godt 9,00 og solen brød godt igennem, havde jeg fået 7 karusser i kepnettet til de 4 stk fra dagen før, så jeg pakkede sammen og gjorde fangsten op til 9,5 kilo, fordelt på 11 karusser op til 0,9 og 1,0 kilo, samt en albino karusse på 350 gram med røde øjne, må godt nok lige ha lov at sige at de er nogle kompakte maskiner på det lette grej.

JA - maj måned er sku en klasse måned til medefiskeri.🙂

Klasse rimte fra Odense Å

Klasse fisk fra Åen

April 2011

Målet i år var en rimte tæt på de 2 kg, men det skulle blive pænt svært, for efter 3 ture med take a`part og match stangen i odense Å, og som gav mig følgene vægte på ca. 6,0-6,0-7,0 kilo samlet på 2 1/2 - På 3 timer fiskeri, desværre udelukkende små rimter op til ca. 700 gram + en brasen på 2 kg, ligeledes mistede jeg en grov rimte som jeg kun nåede at se et par sekunder af inden den slap krogen.

Så jeg måtte simpelthen afsted igen idag, fik lavet en sparsom fodring, samt smidt et par handfulde majs ud med slangebøssen på match distancen, de mindre fisk var hurtigt på pladsen idag, først efter 2 1/2 time krogede jeg en god fisk som jeg faktisk skød til at være en ok brasen for den fightede fint, heldigvis viste det sig senere at være et en rigtig flot,kort og tyk rimte i den rigtige kondition, jeg fik den hurtigt vejet til 1,9 kilo rent og kun 49 cm, fik hurtigt taget et par selvudløser billeder samt genudsat alle fiskene.

Havørred på 78 cm

Havørreden på 78 cm

Marts 2011

Skulle jeg mødes med Henrik til et par timers hygge fiskeri i odense fjord, men der skete absolut intet de 2-3 timer vi nåede at fiske derude.

Så Henrik valgte at køre i den lokale grejpusher og handle lidt grej, jeg valgte derimod at køre i Åen en times tid, hvilket jeg ikke skulle fortryde, jeg havde vel kun kastet ca. 8-10 kast, da jeg fik et par micro berøringer på snapperen (12 grams) ca. 2 omgange efter nedfaldet, det blev ikke til mere før blinket nåede ud ca. midt i åen, så sagde det (smørkage) og en okay fight kunne begynde, vi fik fisken målt til 78 cm.

Tak til Henning for hjælp til fotosession..

 

© Copyright 2019 / All Right Reserved

www.allans-medeside.dk

Mvh.. Allan Nielsen