Nyheder 2017

September 2017

ZEBCO / BROWNING KATALOG - 2018

Tyske Zebco`s nye 2018 katalog er NU online !! Med mange nye produkter bl.andet: (Browning, Quantum Specialist, Radical Carp, Black Cat, Rhino, Zebco, Fin-Nor, Van Staal)

Tjek det: http://www.zebco-europe.biz/en/products/

Juli 2017

MIN 3. DANSKE DK-REKORD

Så fik jeg diplomet tilsendt på den sidste fisk jeg havde tilmeldt rekordudvalget i august måned, som potentiel nye Danmarks rekorder i følgende arter..

3, Adriatisk Stør:

Læs her: http://fiskerekorder.dk/put-take-listen/

Video her: https://www.youtube.com/watch?v=_3LeyUR-wck

 


Nyheder 2016

September 2016

2 DANSKE DK-REKORDER

I dag fik jeg diplomerne tilsendt på de 2 fisk jeg havde tilmeldt rekordudvalget i august måned, som potentiel nye Danmarks rekorder i følgende arter..

 

2, Havkarusse:

Læs her: http://fiskerekorder.dk/mikro-rekordliste/

Video her: https://www.youtube.com/watch?v=k40BCuCXma0 

August 2016

ZEBCO / BROWNING KATALOG - 2017

Tyske Zebco`s nye 2017 katalog er NU online !! Med mange nye produkter bl.andet: (Browning, Quantum Specialist, Radical Carp, Black Cat, Rhino, Zebco, Fin-Nor, Van Staal, Mustad)

Tjek det: http://www.zebco-europe.biz/de/produkte/


Nyheder 2015

Oktober 2015

EL-FISKERI PLANEN FOR - 2015

Brende Å :

24 Okt: Brende Å – Vends fiskeforening

01 Nov: Brende Å – Vends fiskeforening

07 Nov: Brende Å – Vends fiskeforening

Viby Å :

08 Nov: Viby Å – Vends fiskeforening

 

Kom og giv vores lille fiskeklub en hjælpende hånd, og se hvad der gemmer sig i foreningsvandene - Husk waders !

Obs. Kan blive aflyst med meget kort varsel.

August 2015

ZEBCO / BROWNING KATALOG - 2016

Tyske Zebco`s nye 2016 katalog er NU online !! Med mange nye produkter bl.andet: (Browning, Quantum Specialist, Radical Carp, Black Cat, Rhino, Zebco, Fin-Nor, Van Staal, Mustad)

Tjek det: http://www.zebco-europe.biz/de/produkte/

September 2015

HJEMMESIDEN RUNDER 1.000.000

Min hjemmeside: www.allans-medeside.dk

Den runder idag: 1.000.000 helt unikke, besøgende, klik eller Visninger - Kald det hvad man vil for det er sku`Verdens klasse.

Og tak for de mange forskellige spørgsmål hen af vejen som jeg har forsøgt at svare på + Samt alt rosen det varmer et gammelt hjerte ❤

Desværre har jeg desværre også måtte skuffe en del sponsorer, butikker, grej hjemmesider som ville betale for et banner på mit site (Dem har jeg måtte skuffe, da det ikke kan lade sig gøre med den hjemmeside skabelon jeg kører med p.t.)

Til slut skal der lyde en oprigtig & hjertlig & stor tak for jeres støtte gennem tiden 😀

August 2015

MIN YOUTUBE KANAL RUNDER 150.000

Min YouTube kanal: www.youtube.com/user/AllanNielsenfyn

Den runder idag 150.000 visninger - Det havde jeg nu ikke regnet med da jeg startede fiske kanalen op - D.D. har jeg hele 227 Abonnenter som nu fast følger mine videoer.

Tak for interessen ❤

Januar 2015

GODT NYTÅR - 2015

Et nyt og spændende år er lige startet, og samtidig med var jeg så heldig at få denne dejlige bog i julegave af pigerne.

ATLAS - DANSKE FERSKVANDSFISK

Glæder mig virkelig til at gå i dybden med den 700 siders store bog, måske man kan opsnuse nogle nye og spændende fiskevande som skal udforskes i den nærmeste fremtid :-)

 


Nyheder 2014

Oktober 2014

ZEBCO / BROWNING BESØG 

Team Browning DK havde fornyeligt fornøjelsen af ​​at besøge Zebco / Browning ved Tostedt i Tyskland, hvor Jacob, John, Bjarne, Peter og Jeg ankom fredag kl. 11,15 og Frerk tog pænt imod os med kaffe og morgenmad, formålet med besøget var at se alle de nye og spændende produkter til 2015, for samtlige produkter er udstillet i et monster stort alutelt / showroom som er opstillet til højre for virksomheden.

Alle produkterne fra Zebco`s brand herunder: Zebco, Quantum Specialist, Van Staal, Fin-Nor, Mustad, Black Cat, Rhino, Radical Carp og selvfølgelig Browning, vil her være ærlig at jeg var som et barn i en slikbutik - heheee.. Man vidste ikke helt hvor man skulle starte, den første store nyhed vi fik øje på er de helt nye Browning Sphere Match & feeder stænger, og vi var ved ved at tabe kæben for så vild og imponerene er de simpelthen, en super tynd diameter og utrolige klinger og en lav vægt, et meget specielt udformet og designet håndtag - Ved ikke endnu om jeg bryder mig om det, men fantastiske stænger er det, de vil klart matche de allerbedste stænger der er til rådighed i mede verdenen.

Nu var det endelig blevet tid til at tjekke de nye take-A-parter ud, for dem er der brugt enorme mængder af tid på, div. Test, og raffinering af design osv. Så når du køber en ny pole fra Browning ved du at du får et topkvalitets produkt i hånden.

Højdepunkt for mig personligt var at sidde med brownings topmodeller i hånden, den nye Xitan Z14 og Silverlite poles - Jeg satte mig derfor til rette på den splinter nye og lækre 2015 Browning kasse og begyndte at vippe med Z14 i 13 meters længde, for ville gerne at se om den virkelig var 10% lettere og stivere end deres tidligere flagskib Z12, den var absolut mærkbart stivere og lettere end Z12 i 13 meter, men da jeg tog fat i Silverlite take-A-parten som også en ny stang og designet til de mindre fisk, stivheden på 13 meter er fænomenal og giver en øjeblikkelig reaktion og hurtighed som er så afgørende for fiskeri efter småfisk efter bl.andet (Skimmers, skaller, løjer) så hvis man ikke skal fiske efter store karper så er dette absolut en drømme take-A-part.

Næste take-A-part i rækken der skulle afprøves var Browning Z8 Power Pole, en mellemklasse pole, som er lanceret på grund af den store efterspørgsel der er til denne prisklasse, og den er netop designet til både silverfish fiskeri og de større karper, denne stang er både let og stiv men også stærk som en okse, kombineret med det samme klassiske design som de meget dyrere Z9 og Z12, man får en del bonus med ved køb af denne, nemlig stærke samlinger og styrket stress point for holdbarhed, diamant overfladefinish, sektion tilpasning point, Xitan pole beskyttere, præcision point (makeringer - for præcis fodring og meget mere samt reservedele garanti de næste mange år – Måske et nyt køb til sæson 2015

På udstilling var også den nydesignede puller bush, der gør stripning af elastiken ud fra siden af topkittet til en glat og ubesværet fornøjelse, på grund af meget lidt friktion igen på grund af designet,

En anden af de nyheder vi ville tjekke ud var de helt nye pole protectors, de er som noget nyt nemlig 4 kantet og skulle være rigtige behagelig i brug, da de tager det direkte pres fra albuen, den flade overflade på pole protectorne fordeler simpelthen vægten i stangen til hele underarmen + det bliver mere behageligt for ens ben også.

Kunne blive ved lang tid endnu med at remse de nye og lækre ting op her men vælger dog at stoppe her, vil til slut sige tak for en hyggelig dag i det tyske :-)

Tjek hjemmesiden: http://www.zebco-europe.biz/de/produkte/

Oktober 2014

EL-FISKERI PLANEN FOR - 2014

Brende Å :

25 Okt: Brende Å – Vends fiskeforening

02 Nov: Brende Å – Vends fiskeforening

08 Nov: Brende Å – Vends fiskeforening

16 Nov: Brende Å – Vends fiskeforening

Viby Å :

09 Nov: Viby Å – Vends fiskeforening

23 Nov: Viby Å – Vends fiskeforening

 

Kom og giv vores lille fiskeklub en hjælpende hånd, og se hvad der gemmer sig i foreningsvandene - Husk waders !

Obs. Kan blive aflyst med meget kort varsel.

Oktober 2014

HJEMMESIDEN RUNDER NU 800.000

Har idag rundet et skarpt hjørne på hele 800.000 besøgende på min hjemmeside.

Jeg takker mange gange for jeres interesse for min side🤩

August 2014

ZEBCO / BROWNING KATALOG - 2015

Tyske Zebco`s nye 2015 katalog er NU online !! Med mange nye produkter bl.andet: (Browning, Quantum Specialist, Radical Carp, Black Cat, Rhino, Zebco, Fin-Nor, Van Staal, Mustad)

Tjek det: http://www.zebco-europe.biz/de/produkte/

August 2014

RUSER I VORES FISKEVAND

Spadseretur i foreningsvandet - Hvor dette pludselig mødte mit syn, så var den tur sku ødelagt, kørte hjem med det samme og anmeldte det til fiskeri kontrollen som ville tjekke det ud hurtigst muligt :-( Ulovligheden bestod af 2 store dobbelte ruser med fangarme, samt et plastikrør som lå i en indsnævring i et sving.

Information: her på dag 2 er alle redskaber er fjernet af fiskekontrollen, de meddelt mig desuden at hvis de var blevet snuppet på fast gerning var der ulovligheder på over 12500 kr - Vildt nok !!

August 2014

100.000 VIDEO VISNINGER

I dag rundede min youtube kanal 100.000 visninger - Tak skal i have🤪

Kanalen kan findes her på:

www.youtube.com/user/AllanNielsenfyn

Juli 2014

NYT LAYOUT PÅ MIN SIDE

NYT layout / Design på min hjemmeside - Samt en del forbedringer 🙂

 


Nyheder 2013

November 2013

TEAM BROWNING - TESTFISKER

Jeg har været meget heldig at få et dejligt samarbejde igang som testfisker hos det store verdens omspændte tyske grejfirma Zebco & Bellinge Medeklub.

Firmaet står bag disse mærker:

Browning - Radical - Quantum - Zebco - Rhino - Mustad - FinNor - Black Cat - Van Staal - William Joseph.

Det bliver meget spændende at teste deres ting i de kommende år 😀

Tjek siden ud her: www.zebco-europe.biz/de/startseite/

April 2013

SPECIMEN CUP 2012 - VINDER

Fiskeavisens Specimen Cup 2012

Så blev præmien på de 5000,- afhentet & brugt på nyt grej, vi takker for en rigtig god dag.

Cuppens sponsor var: Sportsdress

Hjemmesiden her: www.fiskegrej.dk

Marts 2013

NANOFIL CUP 2012 - VINDER

Fiskeavisens online FiskeCup 2012 i Kategorien "FREDFISK"

NanoFil Fiskecuppen er Danmarks største cup og kårer landets bedste, flittigste, dygtige og mest alsidige lystfisker.

Cuppens sponsor var: PureFishing

Hjemmesiden: www.fiskeavisen.dk


Nyheder 2012

September 2012

ARTIKEL I TYSK FISKEMAGASIN

Efter mange fornuftige ture efter sudere de sidste år, som en del har fået øjene op for, også uden for landets grænser, derfor har det resulteret i denne artikel til det store tyske blad: www.matchangler.de

En stor tak til tyske Thomas Rimpel at det hele blev til noget :-)

August 2012

TESTFISKER FOR OLE. G. PAINT

Jeg har været så heldig at få et genialt samarbejde som testfisker igang hos sælveste Ole Gregersen (OG-Paint)

Manden bag bl. andet: snurrebassen, bornholmerpilen og sill blinket næsten alle gennemløbere, og gør ihvertifald også arbejdet til UG++, har også allerede fået 2 havørreder på snurrebassen på de 2 sidste ture i Åen dette efterår.

Det bliver meget spændende at teste dem til forårets havørrder på den fynske vestkyst / nordkyst, samt lidt mere testning i de fynske Åer.